Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Η διεύθυνση του P.A. College, με βάση τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυπριακή Δημοκρατία για πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού και με πρώτιστο μέλημα την υγεία των φοιτητών και του ανθρώπινου δυναμικού του Κολλεγίου, όπως και της ευρύτερης κοινωνίας, έχει αναστείλει την προσέλευση και παρουσία των φοιτητών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος από τις 16 Μαρτίου 2020 μέχρι τις 10 Απριλίου 2020.  Τονίζουμε, ότι σε καμία περίπτωση το Κολλέγιο δεν θα θυσιάσει ούτε και θα ριψοκινδυνεύσει τη διαχρονική παροχή αξιόπιστης και ποιοτικής εκπαίδευσης στους φοιτητές του.


Ως εκ τούτου, το P.A. College με τις άρτιες ψηφιακές υποδομές, ψηφιακά εργαλεία μάθησης  και καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτει  καθώς και την άριστη κατάρτιση και τεχνογνωσία του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του σε θέματα που αφορούν εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη εκπαίδευση) αλλά και συστημάτων διαχείρισης μάθησης και εκπαίδευσης (ασύγχρονης εκπαίδευσης) έχει ήδη επιτυχώς εφαρμόσει την εξ αποστάσεως διδασκαλία όλων των μαθημάτων του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου.  Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Κολλέγιο θα συνεχίσει τη λειτουργία του με διοικητικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις του το οποίο θα παρέχει διοικητικές και υποστηρικτικές εξ αποστάσεως υπηρεσίες στους φοιτητές του Ιδρύματος.


Το P.A. College εμφαντικά διαβεβαιώνει τους φοιτητές του ότι η υγεία καθώς και η διασφάλιση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους αποκατάστασης παραμένουν το πρώτιστο μέλημα του Ιδρύματος.  Η Διεύθυνση του P.A. College εύχεται σε όλους καλή δύναμη και συστήνει υπομονή και αισιοδοξία σε αυτή τη χαλεπή περίοδο της πανδημίας.