Το Κολλέγιο

Το P.A. College είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα Ανώτερης  Εκπαίδευσης στην Κύπρο, στην πόλη της Λάρνακας, και είναι η μοναδική εξειδικευμένη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κύπρο που προσφέρει 12  ACA απαλλαγές και τα αποκλειστικά στρατηγικά πανεπιστημιακά προγράμματα 'BEST ROUTE TO ACA', ‘GRADUATES ROUTE TO ACA’, και ‘SCHOOL GRADUATES ROUTE TO ACA’. Το Κολέγιο, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του το 1983, έχει  δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου Ανώτερη Εκπαίδευση  και από τότε έχει επιτύχει την απόκτηση εξαιρετικής φήμης όσον αφορά  σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική (Accounting) και Χρηματοοικονομική (Finance), Διαχείριση Μάρκετινγκ και Πληροφορική (Business Computing).

 

Το P.A. College λειτουργεί σε ένα μοντέρνο κτήριο με εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις. Το νέο κτήριο είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης και  είναι επίσης σε βολική τοποθεσία μακριά από την κυκλοφοριακή συμφόρηση  του κέντρου της πόλης. Παράλληλα είναι πολύ κοντά σε όλες τις εθνικές οδούς που ενώνουν τη Λάρνακα με την υπόλοιπη Κύπρο.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις του Κολεγίου στην περιοχή της  Φανερωμένης είναι σε πλήρη λειτουργία από το Γενάρη του 2007. Το νέο  κτήριο έχει βελτιώσει δραματικά τις εγκαταστάσεις που έχουν στη διάθεσή  τους τα μέλη του προσωπικού και οι φοιτητές και έχει σημαδέψει την αρχή  μιας νέας εποχής για το Κολέγιο.

 

Τα προγράμματα που προσφέρονται από το P.A. College  έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την άμεση σχέση με τη σύγχρονη ζωή  και κοινωνία μέσω της στενής τους σχέσης με βιομηχανίες, επαγγελματικές  και επιχειρηματικές λειτουργίες/αρχές.