Στρατηγική Συνεργασία #2: ‘Graduates Route to ACA’

Το P.A. College με περηφάνια παρουσιάζει το ‘Graduates Route to ACA’, το νέο υβριδικό του πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το παγκοσμίου κύρους Institute of Chartered Accountants Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και τον παγκοσμίου φήμης ελεγκτικό οίκο KPMG Limited, Κύπρου. 

Το πτυχιακό πρόγραμμα του P.A. College, B.A. (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με εξειδίκευση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά), σε συνεργασία με το ICAEW αποτελεί ακόμη ένα στρατηγικό πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου του P.A. College το οποίο προσφέρει 12 απαλλαγές από τις 15 εξετάσεις ACA σε πτυχιακό επίπεδο αλλά συνάμα και σημαντική επαγγελματική κατάρτιση. Αυτό επιτυγχάνεται  σε συνεργασία με την KPMG Limited, Κύπρου και το ICAEW. Το P.A. College έχει ενσωματώσει σε αυτό το πτυχιακό πρόγραμμα ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας δώδεκα μηνών στον παγκοσμίου φήμης ελεγκτικό οίκο KPMG Limited, Κύπρου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πανεπιστημιακού πτυχίου σε οποιοδήποτε πεδίο, έχει συνολική διάρκεια μόνο 16 μήνες και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για εξαιρετικού επιπέδου επαγγελματική καριέρα στον τομέα της Λογιστικής/Ελεγκτικής.  Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές 12 απαλλαγές από τις 15 εξετάσεις του επαγγελματικού τίτλου ACA του ICAEW. Επιπρόσθετα, οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στον ελεγκτικό οίκο KPMG Limited, Κύπρου και να εξασφαλίσουν 1050 ώρες εργασιακής εμπειρίας, το 1/3 του συνολικού αριθμού ωρών εργασιακής εμπειρίας που χρειάζονται για τον επαγγελματικό τίτλο ACA.