Το P.A. College ξεκίνησε τη λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικών Σπουδών από τον Ιανουάριο 2008. Χάρις όμως στη σκληρή δουλειά και με γνώμονα πάντοτε το ενδιαφέρον για τον φοιτητή και την προσφορά της καλύτερης ποιότητας στην εκπαίδευση, κατάφερε να θεωρείται σήμερα ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε θέματα λογιστικής στην Κύπρο.

 

Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών, το οποίο στελεχώνεται με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, προετοιμάζει τους φοιτητές για όλες τις εξωτερικές εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

Το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε με δύο στόχους: πρώτα να καλύψει το κενό που υπήρχε στην αγορά επαγγελματικών μαθημάτων Λογιστικής στην Λάρνακα και ταυτόχρονα να είναι ο πιο επιτυχημένος παροχέας αυτών των μαθημάτων στην Κύπρο.

 

Μετά από 8 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην προετοιμασία των φοιτητών για επιτυχία στις εξετάσεις τους τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί. Σε αυτό συνηγορούν τόσο η ανοδική πορεία στον αριθμό των φοιτητών, όσο και η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα λογιστικά/ελεγκτικά γραφεία τα οποία εμπιστεύονται το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College για την εκπαίδευση των υπαλλήλων τους.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φοιτητές του για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών υπόσχεται να ξεπεράσει τον εαυτό του και να γίνει ακόμα καλύτερο.

 

Το γεγονός αυτό κάνει τις ευθύνες του απέναντι στους φοιτητές του και στην ευρύτερη κοινωνία ακόμη μεγαλύτερες.

 

Το όραμα του

 

Να είναι επιλογή ποιότητας, να ξεχωρίζει για το δυναμισμό του, την πρωτοπόρο δημιουργική και καινοτόμο προσέγγιση του, την εμπιστοσύνη που εμπνέει στους φοιτητές του και γενικά να είναι ο παροχέας πρώτης επιλογής στις επαγγελματικές εκπαιδευτικές σειρές Λογιστικής στην Κύπρο.